+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Pension Sedmikráska Отзывы

рейтинг отеля

84%
Очень хороший

by 12 reviews

  • Персонал

    92%
  • Чистота

    85%
  • Оборудование

    83%
  • Комфорт

    78%
  • Соотношение цена / качество

    82%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Семья со взрослыми детьми
  • Семья с маленькими детьми
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Anonym

одинокий путешественник, 8.1.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme moc spokojení krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Pension Sedmikráska replied to this review.
Děkujeme za kladné hodnocení , těší nás,že se Vám u nás líbilo a rádi Vás opět uvítáme.

Eva

Пожилые пары, 22.5.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • celkově,pokojík pěkný,prostředí hezké

  • Nemám nic na výtku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 10.4.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • perfektní servis, obsluha a o samotném hotelu ani nemluvím, vřele doporučuji a hotelu děkuji za perfektní servis

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Pension Sedmikráska replied to this review.
Děkujeme. Jsme rádi ,že se Vám u nás líbilo. Velmi mi si toho ceníme.

Jan Eliáš

одинокий путешественник, 22.9.2015

Čeština

  • Overall rating
66 %
  • Celkem na přespání dobré, na delší pobyt bych asi nezůstal.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Michal Damjanov Damjanov

Пожилые пары, 2.11.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Velice příjemné prostředí s přátelským personálem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Pension Sedmikráska replied to this review.
Děkujeme za tak milé hodnocení. Velice si ho vážíme.

Otakar

Пожилые пары, 11.5.2014

Čeština

  • Overall rating
82 %
  • Ochotný, vstřícný, usměvavý, kontaktní personál.

  • Doladit vybavení pokojů, např. v našem apartmánu nebyla u stolu ani jedna židle což mně dost zarazilo. Více úložných prostor, věšáků a pod.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Voltner

Пожилые пары, 11.5.2014

Čeština

  • Overall rating
60 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Martina Toušová

Пожилые пары, 25.4.2014

Čeština

  • Overall rating
58 %
  • Příjemná obsluha

  • nedostupná wifi, toto je pro obchodní cesty nepřípustné

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6
Pension Sedmikráska replied to this review.
Velmi děkujeme za kladné hodnocení. Přístup na Wifi je s heslem které jsem Vám asi nedala.Musím ho napsat do pokojů na viditelné místo. Omlouvám se za toto nedopatření.

Michaela Vávrová

Пожилые пары, 12.4.2014

Čeština

  • Overall rating
72 %
  • Bohužel večer kolem 22 -23 hod. netekla teplá voda, takže nebylo možné se osprchovat :-)

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Kamil Štipčák

одинокий путешественник, 22.2.2014

Čeština

  • Overall rating
86 %
  • příjemný a ochotný personál,výborné snídaně

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Pension Sedmikráska replied to this review.
Dobrý den.
Jsme rádi,že se Vám u nás líbilo a budeme dělat vše pro to aby to tak zůstalo i nadále.

S pozdravem Milena Chromiaková

Vera

одинокий путешественник, 5.12.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • úžasná sprcha :-)

  • brzy zavřená restaurace

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Pension Sedmikráska replied to this review.
Dobrý den.

Děkujeme za kladné hodnocení:-),moc nás potěšilo. A restaurace bude časem(až najdem kuchtíka) snad lepší.

Přeji hezké Vánoce a šťastný nový rok 2014.

S pozdravem Milena Chromiaková

Iveta Suchá

Пожилые пары, 3.11.2013

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Byli jsme celkově spokojeni se službami,naprostá ochota,vstřícnost,profesionalita,určitě služeb hotelu využijeme opět a zároveň doporučíme dál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Pension Sedmikráska replied to this review.
Jsme velmi potěšeni, že se Vám u nás líbilo a vážíme si kladného hodnocení , tím více, že je od konkurence. Při nejbližší příležitosti Vás také rádi navštívíme.
Děkujeme
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.