+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Pension Sedmikráska Recenzje

Ocena hotelu

84%
Bardzo dobrze

by 12 reviews

  • Personel

    92%
  • Czystość

    85%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    78%
  • Cena

    82%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • dorośli
  • rodzina z małym dzieckiem
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • grupa przyjaciół
  • inna grupa
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 8.1.2017

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme moc spokojení krásné prostředí.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Pension Sedmikráska replied to this review.
Děkujeme za kladné hodnocení , těší nás,že se Vám u nás líbilo a rádi Vás opět uvítáme.

Eva

para, 22.5.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • celkově,pokojík pěkný,prostředí hezké

  • Nemám nic na výtku

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 10.4.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • perfektní servis, obsluha a o samotném hotelu ani nemluvím, vřele doporučuji a hotelu děkuji za perfektní servis

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Pension Sedmikráska replied to this review.
Děkujeme. Jsme rádi ,že se Vám u nás líbilo. Velmi mi si toho ceníme.

Jan Eliáš

podróżujący w pojedynkę, 22.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
66 %
  • Celkem na přespání dobré, na delší pobyt bych asi nezůstal.

Personál
8
Služby
7
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Michal Damjanov Damjanov

para, 2.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Velice příjemné prostředí s přátelským personálem.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Pension Sedmikráska replied to this review.
Děkujeme za tak milé hodnocení. Velice si ho vážíme.

Otakar

para, 11.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
82 %
  • Ochotný, vstřícný, usměvavý, kontaktní personál.

  • Doladit vybavení pokojů, např. v našem apartmánu nebyla u stolu ani jedna židle což mně dost zarazilo. Více úložných prostor, věšáků a pod.

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Voltner

para, 11.5.2014

Čeština

  • Cena ogólna
60 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
5
Čistota
7
Komfort
5
Cena/kvalita
5

Martina Toušová

para, 25.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
58 %
  • Příjemná obsluha

  • nedostupná wifi, toto je pro obchodní cesty nepřípustné

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
5
Cena/kvalita
6
Pension Sedmikráska replied to this review.
Velmi děkujeme za kladné hodnocení. Přístup na Wifi je s heslem které jsem Vám asi nedala.Musím ho napsat do pokojů na viditelné místo. Omlouvám se za toto nedopatření.

Michaela Vávrová

para, 12.4.2014

Čeština

  • Cena ogólna
72 %
  • Bohužel večer kolem 22 -23 hod. netekla teplá voda, takže nebylo možné se osprchovat :-)

Personál
10
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Kamil Štipčák

podróżujący w pojedynkę, 22.2.2014

Čeština

  • Cena ogólna
86 %
  • příjemný a ochotný personál,výborné snídaně

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Pension Sedmikráska replied to this review.
Dobrý den.
Jsme rádi,že se Vám u nás líbilo a budeme dělat vše pro to aby to tak zůstalo i nadále.

S pozdravem Milena Chromiaková

Vera

podróżujący w pojedynkę, 5.12.2013

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • úžasná sprcha :-)

  • brzy zavřená restaurace

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Pension Sedmikráska replied to this review.
Dobrý den.

Děkujeme za kladné hodnocení:-),moc nás potěšilo. A restaurace bude časem(až najdem kuchtíka) snad lepší.

Přeji hezké Vánoce a šťastný nový rok 2014.

S pozdravem Milena Chromiaková

Iveta Suchá

para, 3.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Byli jsme celkově spokojeni se službami,naprostá ochota,vstřícnost,profesionalita,určitě služeb hotelu využijeme opět a zároveň doporučíme dál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10
Pension Sedmikráska replied to this review.
Jsme velmi potěšeni, že se Vám u nás líbilo a vážíme si kladného hodnocení , tím více, že je od konkurence. Při nejbližší příležitosti Vás také rádi navštívíme.
Děkujeme
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.